реклама

реклама

Встановлено, що 39-річний громадянин З., будучи раніше судимим за вчинення корисливих злочинів, поблизу залізничного вокзалу в м. Черкаси, помітив невідому раніше йому жінку та, керуючись корисливим мотивом, переслідуючи мету наживи та незаконного збагачення, повторно, шляхом ривка, зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюг з кулоном, після чого із викраденим майном зник з місця вчинення злочину, однак в подальшому був затриманий працівниками поліції.

Прокуратура В ході проведення розслідування Черкаським відділом поліції ГУНП в Черкаській області за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України,а саме, відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове слідство, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх фактичних обставин та якнайшвидшого скерування обвинувального акту до суду.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100