реклама

реклама

Фантастичні пригоди чекають на юніорів Приватбанку з 18 липня до 20 серпня 2018 р. Навіть дорослі не знають що саме буде відбуватися та які захоплюючі завдання чекатимуть на учасників пригод, які зареєструються на сайті.

21.07 Єдине, що знають дорослі це те, що цього літа у королівстві трапляться фантастичні пригоди! А ключ до королівства мають лише обрані - власники Картки Юніора. Виконуючи завдання, що приносять SMS, кожен обраний має змогу отримати скарби королівства - до 100 000 гривень.

Часу обмаль, тож якщо юніорові від 6 до 17 років і він зареєструвався на сторінці акції, очікуйте на перше завдання у формі SMS після початку акції (з 18 липня). Потрібно виконати послідовно всі завдання. І пам’ятайте, учасник може приступити до наступного завдання тільки після виконання попереднього.

Кожен переможець отримає смс-повідомлення. Списки переможців будуть опубліковані на сайті ЮніорБанку в розділі "Новини" та в групі ЮніорБанку на facebook не пізніше 31 серпня 2018 року.

Картка Юніора – це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.

З Карткою Юніора дитина може:

- навчатися в Бізнес-Школі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку;

- вирушити на екскурсію до відділення банку;

- побувати у квест-кімнаті «Загублені в банку».

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в Бізнес-Школі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.uа.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Пришло время 21.07.2018 14:14
фантастичніших історій!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100