реклама

реклама

Господарським судом Черкаської області задоволено позов Уманської місцевої прокуратури та визнано недійсним договір оренди нерухомого майна навчального закладу.

Прокуратура Про це повідомляють у прокуратурі.

Рішенням господарського суду Черкаської області 17.07.2018 задоволено позов Уманської місцевої прокуратури та визнано недійсним договір оренди нежитлових приміщень будівлі майстерні площею 273,0 кв.м, що обліковується на балансі Уманського професійного ліцею, вартістю 413 тис. грн.

Прокуратурою встановлено, що приміщення будівлі майстерні, що перебувають на балансі Уманського професійного ліцею було незаконно передано в оренду фізичній особі-підприємцю для цілей, не пов’язаних з навчально-виховним процесом, адже метою використання підприємцем приміщення є розміщення виробництва корпусних меблів та розміщення торговельного об’єкту з продажу непродовольчих товарів, тобто, використання для здійснення підприємницької (комерційної) діяльності, всупереч забороні, встановленій чинним законодавством.

Наразі за втручання прокуратури захищено майнові інтереси держави,  приміщення вартістю 413 тис. грн. буде повернуто навчальному закладу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 P.S. 22.07.2018 22:32
Разом з цим перестануть надходити і так необхідні ліцею кошти в якості орендної плати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100