реклама

реклама

Поліцейські Черкащини виявили дві фури, які у Жашківському районі намагалися відвантажити сміття, привезене з іншої області.

1

Про це повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

На момент приїзду поліцейських одна машина вже встигла розвантажитись. Автомобілі вилучено. Відкрито кримінальне провадження.

До Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення по те, що на території міста Жашків невідомі особи вивантажують з вантажних автомобілів сміття. За викликом було направлено слідчо-оперативну групу.

Прибувши на місце, наряд поліції виявив два вантажні автомобілі марки «Renault Magnum» з напівпричепами. Водій одного з автомобілів вже здійснив вивантаження побутових відходів на земельну ділянку, а напівпричіп іншого автомобіля ще був завантажений побутовим сміттям.

Поліцейським один із водіїв пояснив, що побутові відходи він привіз із іншої області. Підтвердженням цьому стали товарно-транспортні накладні. Поліцейські вилучили обидва автомобілі з напівпричепами.

За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

2

3

4

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Що ви верзете 23.07.2018 17:23
Цитую Сер:
Вот сволота!
Гасити таких треба!

Це нормальні люди, не довезли до Черкас нормальне львівське сміття від Міхеїла Саакашвілі. Щось його активісти геть притухли, мабуть без грошей патріотизм та революційний дух геть на горять, навіть у очах. Де ж той Яковенко з банерами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Перехожий 23.07.2018 15:03
А лопату дали воділі, щоб назад сміття завантажив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Черкас 23.07.2018 14:06
Цитую Гроші:
Невже знову привіт зі Львова ;-)

Цього разу - не зі Львова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Гроші 23.07.2018 11:15
Невже знову привіт зі Львова ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сер 23.07.2018 11:06
Вот сволота!
Гасити таких треба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100