реклама

реклама

image.php Активізувати роботи з ремонту доріг та тротуарів у Черкасах, а також – дотримуватись графіків виконання відповідних робіт закликав міський голова Анатолій Бондаренко черкаських підрядників. Крім цього, доручив керівникам  належних структурних підрозділів міської ради ретельно контролювати хід виконання зазначених робіт.

– Місто не повинно страждати через зволікання, протистояння чи безвідповідальне ставлення організацій, які за результатами тендерів отримали підряди на виконання робіт. Взяті зобов’язання необхідно виконувати, у протилежному випадку – будуть застосовуватись адміністративні та фінансові методи впливу, – попередив Анатолій Васильович.

У Черкасах нині вулиці Симиренківська та Пастерівська готові до капітального асфальтування. Щойно нормалізуються погодні умови, відповідні будуть завершені. Аналогічна ситуація складається і з нанесенням дорожньої розмітки, що через дощі, тимчасово призупинено. Про це сьогодні на оперативній нараді у міськвиконкомі доповів  в. о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Танюк.

За його словами, нині триває укладання тротуару на спуску Крилова, на черзі – спуск Пастерівський, де вже підготовлено  відповідну проектну документацію.

Також продовжуються роботи по бульвару Шевченка (від вул. Можайського до вул. Грушевського), вул. Героїв Дніпра (від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької), вул. Благовісної, вул. Чорновола, вул. Сумгаїтської. Серед найближчих планів –   ремонт тротуару на бульварі Шевченка.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+13 #4 Надія. 23.07.2018 18:11
Роль організатора- Каструлі уже давно всім відома. А хто із замів міського голови курірує ремонт та будівництво міських доріг? Чи організація та контроль робіт покладена на підрядників? Чим тоді переймаються ще і Танюк з Савіним? Чи вони з замами тільки в темі а не в долі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Ух тыыы 23.07.2018 14:20
а что это за супер необходимость делать "спуск Пастеровский"? Там нормальный пешеходный спуск по лестнице! Автоспуска не было и наврядле будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Говорильня 23.07.2018 13:35
Міський голова доручив пришвидшити капітальний та поточний ремонт доріг
09 липня 2018 10:49
Міський голова А.Бондаренко звернувся з дорученням активізувати роботу з підрядниками

Незабаром у Черкасах відбудеться тендер на поточний ремонт доріг
26 квітня 2018 12:04
За 2-3 тижні у обласному центрі стартує поточний ремонт доріг. Загалом на ці потреби у бюджеті передбачено 18 мільйонів гривень.

Бондаренко доручив пришвидшити ремонти доріг у Черкасах та тротуарів у середмісті
16 квітня 2018 23:12
До кінця червня на всіх дорогах міста має бути нанесена розмітка, – А.Бондаренко

Бондаренко: «Ямковий ремонт доріг треба здійснити за квітень-травень»
26 березня 2018 14:27
Міський голова А.Бондаренко наголосив, що аварійний ремонт доріг слід здійснити впродовж квітня-травня

Бондаренко розповів, куди підуть 290 млн грн бюджету розвитку
20 березня 2018 16:00
Мої пріоритети незмінні: ремонт доріг
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Шарафутдінов Еркін. 23.07.2018 12:35
Коли танцюристу щось заважає, то їх треба видалити. Коли організатор не може організувати роботу, то такого організатора також видаляють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100