реклама

реклама

26 липня в Черкасах представили новий футбольний клуб «Черкащина-Академія».

37837092_1604759052985733_4723007881362800640_n-710x434

За словами Володимира Лашкула, який виступив її засновником, створенню цієї футбольної команди сприяли ті події, які сталися у травні на футбольному матчі, а також відношення до попереднього футбольного клубу «Черкаський Дніпро», який, нагадаємо, було розформовано і знято команду з Чемпіонату України.

Нагадаємо, 25 травня 2017 року депутат Черкаської обласної ради та президент Корпорації «МФСО «ФК «Черкаський Дніпро» Лашкул Володимир Григорович повідомив, що, починаючи з 2 червня 2017 року, припиняє фінансування команди, повідомляє «ВиЧЕрпно».

- Черкащина могла залишитися без команди майстрів і вже майже залишилася, — відзначив Лашкул. — Коли засновниками було прийнято рішення, що далі дуже ризиковано фінансувати команду «Черкаський Дніпро», ніхто з владців чи депутатів навіть не подзвонив і не поцікавився, як справи. А мені дуже не хотілося, щоб Черкащина вибула з футбольної мапи України. Тоді втрутився голова ОДА Юрій Ткаченко, який зателефонував голові Федерації футболу України і ми буквально за один день перевернули все і «Черкащина-Академія» стала правонаступником «Черкаського Дніпра». Тому команда почала грати в другій професіональній футбольній лізі і має шанс повторити шлях і перейти до Першої ліги.

У футбольних планах зробити реконструкцію стадіону в Білозір’ї.

Є вже певні домовленості з Асоціацією футзалу України, щоб сформувати в Білозір’ї футзальну команду, а Академія футболу в Білозір’ї буде переформатована у Всеукраїнський центр футзалу.

За словами Лашкула, кадрові ресурси для цього на Черкащині є. Наразі йде пошук тренерів для команди з футзалу.

Під час прес-конференції навіть був підписаний контракт ще з одним футболістом, який вирішив повернутися в команду.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 РЕАЛ ІСТ май нейм 27.07.2018 09:32
Цитую Реаліст:
Охо-хо-хо... Володимире Григоровичу!

Ти хоч, якщо тириш чужий нік - не пиши таку пургу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Реаліст 27.07.2018 08:50
Охо-хо-хо... Володимире Григоровичу! Це можна було передбачити ще з самого початку Вашого "явления Христа народу". Ще тоді коли Ви будували стадіон в Білозірї і вже мутили з Березою та Фощієм В.Г., намагаючись "втюхати" цей проект Тулубу. З огляду на Ваші статки Ви хороший бізнесмен... але реалії зовсім інші. Ви тоді пересмикнули на себе ФК "Славутич", думаючи, що це буде вдалий бізнесовий проект, але влада тоді помілялась і виявилось, що спорт не дуже потрібний. Волонтери, збір коштів та продуктів, амуніція... Займайтесь, краще, бізнесом та бережіть своє здоровя, бо воно так необхідне Вашій молодій сімї! Білозіря і так Вас любить і поважає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100