реклама

реклама

Сьогодні о 8 ранку у центрі Сміли розпочалася анонсована раніше акція протесту з метою змусити міську владу зрештою зайнятися капітальним ремонтом автомобільних доріг, які уславили місто негативом і прокльонами з боку усіх, кому «щастить» їздити або принаймні проїжджати Смілою.

1

Учасники акції почали перекривати одну з центральних вулиць, яка є найбільш навантаженою транспортом і сполучає Смілу з Кам’янкою.

Наразі учасників акції помітно додалося: в ній беруть участь переважно місцеві жителі – власники автівок, які страждають щодня, долаючи нелічені ями й вибоїни. Невипадково головним гаслом цієї акції став справжній крик душі: «Нас задовбали ями!». А одним із символів акції стала автопокришка, розірвана у цих страшнючих ямах.

Одна з організаторів акції Євгенія Гладир сподівається, що цей протест таки вплине на місцеву владу, до терпіти цей безлад вже не в силу. Натомість представники влади не квапляться вступити з протестантами в діалог. Помічено керівників міського управляння ЖКГ, які спілкувалися з працівниками поліції: ті пильнують за громадським порядком і намагаються вгамувати обурення деяких водіїв і пасажирів, які висловлюють своє незадоволення тим, що вони опинилися у заторі.

Утім організатори акції теж зважають на ситуацію, пропускаючи «швидку», армійські вантажівки. Час від часу вони звільняють проїжджу частину для всього транспорту, що скупчився.

Слід зауважити, що ця акція проходить вже не вперше і без політичної складової, хоча Євгенія Гладир зізнається, що напередодні до неї надходили пропозиції від певних політичних сил і окремих діячів попіариться на цій темі.

Учасники акції підготували звернення до міської влади та Генерального прокурора України з вимогами вжити негайних мір щодо ремонту доріг та притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, винних у тому, що практично всі дороги Сміли вкрилися суцільними ямами.

Олександр Слєпцовський

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Люди 31.07.2018 19:06
А можновладцям хоч би що...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Чорнобаївець 31.07.2018 11:27
могли б вже й звикнути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ван Гог 31.07.2018 10:27
Вийшли, і поки-що нехай не розходяться,бо дороги дорогами, а далі осінь - дощі, і криш протікання, далі зима - холод, замерзання, далі - питна вода, борги,засихання ,далі - роботи нема, голодання,вимир ання, а там далі вибори - обирання та прод.пайків получання, ну і т.д. Так що дорогі Сміляни, не спішіть розходитись, багато цікавого ще по переду, в основному екстрім...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 стабилизец 31.07.2018 07:57
Цитую Коловорот:
там плювати хотіли на їх виходи! треба вдаватись до радикальних дій!

авжеж. пересесть на гужевой транспорт. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Водій 30.07.2018 20:32
Жахливий стан не тільки в Смілі, а й на всій дорозі Умань-Черкаси. Вже середина літа, а ремонт вказаної дороги не розпочався. Такого безладу ще не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Коловорот 30.07.2018 18:19
там плювати хотіли на їх виходи! треба вдаватись до радикальних дій!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100