реклама

реклама

Черкаська обласна державна адміністрація, Інститут історії України НАН України, Українська академія історичних наук, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Державний історико-культурний заповідник «Трахтемирів» та Громадська організація «Об’єднання бійців реформаторів» запрошують на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Трахтемирів: історія та сучасність».

image

Про це повідомляється на офіційній сторінці Державного історико-культурного заповідник “Трахтемирів” у Facebook, пише «Козацький край».

Завданням конференції є доведення на науковому рівні історичного значення Трахтемирівського півострова та його вплив на формування державотворчих процесів України з найдавніших часів до сьогодення з метою відродження цієї національної Святині, введення Заповідника в коло об’єктів служіння Україні й українцям та інтеграція його в світовий історико-культурний простір.

Конференція відбудеться в м. Черкаси на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, за адресою – б-р Шевченка, 81.

20-21 вересня 2018 р.

Проведення  пленарного та секційних засідань заплановано на 20.09.2018 р. у м. Черкаси на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. 28 вересня – виїзне засідання до Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів».

Пленарне та секційні засідання будуть проведені за такими напрямками:

1.      Історія, історіографія та археологія Трахтемирівської землі.

2.      Трахтемирів  доби Козаччини.

3.      Трахтемирів сучасний: проблеми та пошук шляхів їх вирішення.

4.      Актуальні питання в діяльності музейних закладів та заповідників.

Прохання до учасників: матеріали доповідей подавати обсягом до 10 сторінок, набраних на комп’ютері в текстовому редакторі WORD, кегель ─ 14, інтервал─ 1,5, посилання на джерела  в тексті подавати у квадратних дужках. Перша цифра в дужках вказує номер за переліком посилань, що даються згідно з порядком їх появи в тексті. Після коми дається друга цифра, яка відповідає номеру сторінки використаного наукового джерела чи аркуша архівної справи. Перелік посилань має назву «Література». Рисунки та таблиці подаються окремим файлом з поширенням TIF або JPEG. Матеріали конференції друкуватимуться в авторській редакції за рахунок організатора заходу. Робоча мова  конференції – українська.

Заявки на участь у конференції та матеріали просимо надіслати до 20 серпня 2018 р. в електронному варіанті за адресами: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Не вичитані та виконані з порушенням вищеназваних вимог матеріали не розглядатимуться.При умові, якщо тема доповіді буде внесена в програму конференції,оргкомітет до 10вересня 2018 р. надішле персональне запрошення автору електронною поштою за вказаною нимадресою.

Довідки за телефонами: 067 470 50 80 – Теліженко Тарас Миколайович

096 468 44 54 – Воропай Ірина Валеріївна

38151871_2115694945139472_8528713840400007168_n

Заявка надсилається  до 20.08.2018 р.на електронну адресу зазначену в інформаційному  повідомленні ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

При заповненні заявки Ви автоматично надаєте згоду на використання оргкомітетом Вашої персональної інформації (перші чотири позиції заявки) винятково для потреб проведення конференції.

Проживання та харчування учасників конференції – за рахунок організатора заходу.

Участь  у конференції безкоштовна. Форма участі – очна, заочна, відвідувач.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #2 Пацифіст 01.08.2018 16:49
Кого будуть бить на конференції бійці та ще й реформатори? Чи не відлякає це бажаючих взяти участь у конференції?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 ### 01.08.2018 13:34
Класна тема, якщо підходить до неї не занафталінено.
Не ясно тільки, при чому якесь ГО бійців-реформаторів? Чи вони охоронятимуть конференцію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100