реклама
Sucurity Police

реклама

Ключі та право власності від квартири передали вчора 20-річній особі з числа дітей-сиріт монастирищанці Аллі Лемешевій. Квартиру для дівчини придбали у Монастирищі. Це житло – одне з перших, придбаних коштом цьогорічної субвенції.

DSC_0208

Однокімнатна квартира в районному центрі площею 35.5 м.кв відповідає сучасним вимогам до благоустрою та комфорту житла. Її придбали за рахунок державної субвенції відповідно до постанови КМУ від 15.11.2017 № 877  «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сирі, осіб з їх числа». Вартість житла – 322 тисячі гривень.

DSC_0206

– Ми усі гуртом зробили добру справу, – зазначив очільник Монастирищенської РДА Олег Недогода. – Діти, котрі не мають близьких родичів, повинні знати, що про них дбають. А власне житло є хорошим стартом у доросле життя.

Нагадаємо, торік в області коштом субвенції придбали 11 одиниць соціального житла для 13 дітей-сиріт та осіб з їх числа. На це держава спрямувала майже 4 млн грн. Цього року область має 13,5 млн грн на придбання житла дітям цієї категорії, а також на будівництво житла для дитячих будинків сімейного типу, малих групових будинків.

Про це повідомляє сайт Монастирищенської РДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100