реклама

реклама

Державну екологічну інспекцію Черкаської області замінить ДЕІ Центрального округу, повноваження якої поширюватимуться на Черкаську та Полтавську області.

images Про це у "Facebook" повідомив заступник начальника інспекції Олександр Позняков.

"31 липня 2018 року ліквідовані як юридичні особи публічного права Державна екологічна інспекція у Полтавській області та Державна екологічна інспекція у Черкаській області.

Повідомляємо також про створення Державної екологічної інспекції Центрального округу, повноваження якої поширюються на територію Полтавської та Черкаської області", - написав Олександр Позняков.

Начальником Держекоінспекції Центрального округу призначений Вадим Осипенко. Перший заступник начальника - Сергій Поліщук, заступник начальника - Володимир Кардаш.

Юридична адреса: вул.Коцюбинського, 6, м.Полтава, 36039; Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #4 язон 06.08.2018 08:50
Каждую ночь город задыхается от смрада - обосновавшиеся под Химволокном подонки жгут отходы от переработки шин. Правящему в городе уважаемому быдлу - по барабану: оно живёт за городом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ХХ 05.08.2018 20:05
Можливо й керівництво держави призначать одне на кілька держав, хоча воно вже так і є пенсійний вік, тариф на газ і т.д. вже не ми, а нам призначають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Перехожий 05.08.2018 08:28
А лисого хитрого дідугана куди дінуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Михайло 04.08.2018 19:27
Усі хабарі тепер підуть у Полтаву. А раніше залишались в Черкасах...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100