реклама

реклама

Упродовж двох днів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко підпише розпорядження про створення комісії з контролю за якістю ремонту доріг, що проводиться в місті. Утворити спільну з громадськістю комісію мер міста вирішив за наслідками сьогоднішньої зустрічі з представниками ГО «Міська варта».

2018-08-06 09.26.26

Голова організації Іван Мороз та активіст Віктор Бережний під час прийому в мера запропонували йому створити спільно з профільними міськими службами групу, яка б допомагала міському голові й депутатам вчасно реагувати на недоліки, які можуть виникати при ремонті доріг.

– Це дуже правильно, – відповів міський голова. – У нас як раз бракує громадських активістів, готових взяти участь у громадському контролі виконання ремонтних робіт. Наприклад, на вулиці Смілянській підрядник обіцяв за свій рахунок ліквідувати допущені недоліки, але не зробив цього. При цьому він ще й аванс у міста взяв... Є й підрядники, які добросовісно ставляться до своїх обов’язків, а є й такі, що наче б то й не живуть у нашому місті.

Отже, міський голова доручив начальнику управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Черкаської міської ради Сергієві Отрешку до завтра визначитися, хто із представників департаменту ввійдуть до спільної комісії, й підготувати проект розпорядження.

Крім того, під час прийому в мера активісти «Міської варти» порушили питання про необхідність підготовки програми патріотичного виховання молоді в Черкасах, недостатньої уваги міської влади до проведення ремонтів у «неелітних» школах міста (наприклад, у школі №5), браку піших поліцейських патрулів у Черкасах, а також невирішеності проблем ОСББ.

2018-08-06 09.26.51

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Надія. 06.08.2018 15:30
Шановна Громада! Каструля постійно підкреслює що всі ремонти та будівництво доріг міста контролює особисто. То напевне пора уже в нього і запитати за якість цих робіт? Чому до цього часу жоден об'єкт не переданий на баланс експлуатуючій організації? Напевне тому що не відповідають проектам. Так а що контролював мер? Гроші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Жеребець! 06.08.2018 14:12
Та не потрібно створювати ці комісії з контролю за якістю доріг. Вам кожний водій скаже що дорога г*мно зупеніть таких 10 водіїв і все, запишіть їх дані, ось Вам готовий аналіз. Господи вже не одну сотню раз писали ЗОБОВЯЖІТЬ того хто робить дороги в випадку неякісного ремонту виплатити в повному обсяці всю суму за неякісний ремнот автошляху і ВСЕ! Шановні депатати ви як щось купуїте з техніки ви питаєте про гарантію? Я думаю що так. Да хіба так тяжко це зрозуміти? Коли ж ви начнете думати головою і не проте як сп..ти бюджетні кошти а як ці кошти спрамяувати дійсно на якісний ремонт!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ван Гог 06.08.2018 14:00
О, громадські організації....Чиновницьких контролюючих корумпованих структур, які гроші отримують - не хватає. а безкоштовних, свідомих, так сказать на добровільних засадах - достатньо. Може замінити дорогі без дієві структури на безкоштовні дієві??? Дешевше буде, і навіть якісніше))) Скільки всіх контролюючих,на глядаючих,розяс нювальних,спост ерігаючих,вказу ючих і т.д. є на сьогодні в держав + ГО,і всі знають, і всі хочуть "пять копійок вставити", "словом добрим" підказати)))... Скажу як в 90-х))) "Блотних хватає...робити нема кому)))".Закінчуйте контролювати та вказувати...робіть що небуть, за ті гроші які отримуєте(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100