реклама

реклама

На сайті Черкаської міської ради опубліковано відкритий лист до Президента України Петра Порошенка, в якому міський голова Черкас Анатолій Бондаренко просить посприяти створенню рівних умов для ведення рекламного бізнесу у Черкасах.

Зміст листа наводимо нижче.

Президенту України
Порошенку Петру Олексійовичу

image.php Відкритий лист

Шановний Петре Олексійовичу!
Звертаюся до Вас як до гаранта Конституції,  дотримання законності та рівності всіх громадян України перед Законом.

Днями в м. Черкаси відбулася  моя робоча зустріч з представниками рекламного ринку – крупними операторами зовнішньої реклами з усієї України на тему стан ринку зовнішньої реклами в місті.

Серед іншого, одним з питань було наявність на ринку недобросовісних суб’єктів господарювання.

Як приклад, учасники зустрічі навели діяльність одного з підприємців – Кудактіна Сергія Вікторовича, який, до того ж, є головою Черкаської  територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “СОЛІДАРНІСТЬ”.

У його власності – понад 100 рекламних конструкцій, які експлуатуються без дозвільних документів.

Виконавчий комітет Черкаської міської ради надав можливість підприємцю укласти угоди  та оформити дозвільні документи з метою належної сплати до міського бюджету, тим самим створивши  рівні умови з іншими підприємцями.

Проте підприємець, користуючись своєю посадою в партії, більше року не виконує рішення судів та виконавчого комітету. В зв’язку з цим міський бюджет втрачає щомісяця близько ста тисяч гривень.

На адресу органів місцевого самоврядування неодноразово надходили звернення Асоціації зовнішньої реклами України щодо створення рівних умов для ведення бізнесу всім учасникам ринку.

Пан Кудактін має монопольне становище по розміщенню зовнішньої реклами в центральній частині міста. Проте його конструкції не відповідають схемі розміщення зовнішньої реклами, більшість їх перебуває в аварійному стані (через падіння одного з таких щитів в центрі міста травмувалося більше шести осіб). Саме на таких бордах розміщено і Вашу, Петре Олексійовичу,  рекламу, як Президента України.
До того ж, оператор дозволяє собі періодично  розміщувати рекламу, яка  суперечить нормам моралі , що справедливо  викликає  обурення громади Черкас.  Враховуючи той фактор, що саме тут, в центральній частині міста, ми проводжаємо всією громадою в останню  путь  загиблих в АТО Героїв , такі дії підприємця є взагалі неприпустимими.

Петре Олексійовичу! Таке ведення підприємницької діяльності людиною, є одним з керівників пропрезидентської партії, нівелює суть основних напрямків проголошеної Вами Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020», зокрема в частині вектору руху «Розвиток країни»  - дерегуляції та розвитку підприємництва, Програми розвитку малого та середнього бізнесу, Реформи захисту конкуренції та антимонопольного законодавства.

Звертаємо Вашу увагу і на бездіяльність правоохоронних органів, зокрема, під час численних судових засідань  органи прокуратури жодного разу не стали на бік захисту інтересів органу місцевого самоврядування та законного наповнення міського бюджету, що формується з податків законослухняних громадян.  Адже міська рада вкотре намагається в судовому порядку стягнути кошти за фактичне користування рекламними конструкціями, що належать даному підприємцю.

Тому просимо Вас, Петре Олексійовичу, втрутитись в ситуацію та сприяти врегулюванню питання щодо ведення підприємницької діяльності головою  Черкаської  територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “СОЛІДАРНІСТЬ”  Сергієм  Кудактіним в межах правового поля, з дотриманням рівних умов, конкурентності та сплати належних податків.

З повагою, в  підтримку
ініціативи  операторів зовнішньої реклами м. Черкаси –

міський голова Анатолій Бондаренко

реклама

Коментарі  

 
0 #4 P.S. 07.08.2018 22:36
#ЧеркасскийМэр
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Прикольно 07.08.2018 22:20
Тема для придворных живописцев - "Порошенко читает письмо Бондаренко". Не устоял таки Талян перед медными трубами инетовских фотожаб, пошёл другим путём по стопам мера Геническа. А позвонить х...у ему было слабо? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Верховний комісар 07.08.2018 21:29
Чому немає звернення в ООН і СТРазбурський арбітраж? :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Любов Майборода 07.08.2018 21:28
Звернення несерйозне. Проблема біг-бордів дійсно болюча, але до чого тут Порошенко чи Тимошенко? Маємо навчитись наводити лад у своєму місті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100