реклама

реклама

36684003_2089297341292856_738851206612385792_n Підприємець, голова Черкаської територіальної організації БПП „Солідарність” Сергій Кудактін відповів на відкритий лист міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, в якому той говорить про претензії до операторів зовнішньої реклами і рівні умови ведення рекламного бізнесу в місті. Сергій Кудактін стверджує - виконавчий комітет діє незаконно і тримає рекламістів „на гачку”.

„Виконавчий комітет постійно порушує закон і тримає рекламістів „на гачку”, видаючи дозволи на розміщення рекламних конструкцій на один рік, хоча за законодавством мають видавати на 5 років. Один із членів виконкому під час цієї зустрічі навіть не приховував, що річними дозволами вони „тренують” операторів рекламного ринку, щоб „не розслаблялися”. І це тих операторів, які мають законні дозволи! Можливо, про це також треба було написати у листі?, - зауважує підприємець у своєму пості в фейсбуку. - Та повернусь до самого тексту листа. Не хочу дискутувати в улюбленому вами стилі „говорю, що хочу, а фактів нуль”, тому наголошу коротко: прошу міського голову Черкас Анатолія Бондаренка підтвердити свої слова фактами та документами. А саме:

Перше: „підприємець, користуючись своєю посадою в партії, більше року не виконує рішення судів та виконавчого комітету” - Прошу публічно надати рішення судів та виконавчого комітету, які я, як підприємець, не виконую більше року. Паралельно нагадаю вам, що на сьогодні всі рішення судів, в тому числі і рішення касаційної інстанції, зобов’язують саме міського голову та виконавчий комітет здійснити певні дії і врешті видати дозволи на розміщення рекламних конструкцій. Можливо, про це також треба було написати у листі? - Яким чином посада в партії допомагає мені не виконувати рішення виконкому чи суду? Надайте факти публічно.

Друге: „більшість рекламних конструкцій перебуває в аварійному стані” - Наше підприємство має позитивні висновки експертизи Державного підприємства „Черкаський експертно-технічний центр Держпраці” за результатами технічного огляду рекламних конструкцій. Питання до вас: які експертні висновки ви маєте, які обстеження замовляли і проводили, що дозволяєте собі робити такі гучні заяви? Прошу публічно надати акти перевірки білбордів міста (і не лише мого підприємства), що видані та підписані сертифікованими на це організаціями.

Третє: „оператор дозволяє собі періодично розміщувати рекламу, яка суперечить нормам моралі” - Прошу публічно надати висновок відповідального за цей напрямок органу, де б вказувалося, яка конкретно реклама, на якому конкретному білборді, в який період не відповідала нормам моралі і яким саме.

Четверте: „звертаємо увагу і на бездіяльність правоохоронних органів”. - Мабуть, тут я з вами погоджусь. Правоохоронні органи мали би давно втрутитись в цю ситуацію та притягнути до відповідальності службових осіб міської ради, що не виконують рішення суду! Ми вже готуєм відповідні звернення. П’яте: поясніть публічно, яким чином і через який механізм Президент України має втрутитися в цю ситуацію? Відмінити „розчерком пера” рішення судів? Видати замість керівництва Черкас нарешті дозволи на розміщення білбордів? Заключити договори? Нагадую: судові рішення обов’язкові до виконання!”.

За словами Сергія Кудактіна, багато років в Черкасах розташовано безліч білбордів, які не лише не відповідають схемі, вимогам розміщення чи в них закінчилися дозволи, але й такі, в яких дозволу ніколи взагалі не було.

„Є цілі агенції, що налагодили відносини з чиновниками мерії, ставлять борди де хочуть взагалі без жодних документів та стоять роками! Доречі, деякі прізвища таких підприємців озвучувалися іншими рекламістами на згаданій вами зустрічі, - написав підприємець. - Та чомусь жодного разу ми не почули від вас ні слова про цих „нерадивих” підприємців чи про те, що вони ні копійки не сплатили до бюджету. Можливо тому, що на цих конструкціях періодично розміщується реклама політичної партії „Батьківщина” та депутатів від вашої фракції? На це питання можете не відповідати, всі рекламісти Черкас і так знають відповідь...”.

реклама

Коментарі  

 
+11 #5 куда?хтин! 08.08.2018 09:04
сырожа,ты свои "бизнеса"ведёшь по доверенности от проходимца и вора олега кудактина,котор ый вот уже 10 лет как в розыске.и борды эти слеплены на украденные у вкладчиков "добрых грошей".Мож ты за братца долги отдашь?ато хитрые детки ВСЕ активы на маму переписали,не тяжело старушке на трёх джипах одновременно передвтгаться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Редька 08.08.2018 08:17
Порвав як Тузік грєлку!!! Молодца!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 К 07.08.2018 21:39
Ты ... отдай деньги кредитной спилки добри гроши.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Добрі гроші 07.08.2018 21:34
КОЛИ КУДАКТІНИ ПОВЕРНУТЬ МІЛЬЙОНИ ОБДУРЕНИМ ВКЛАДНИКАМ??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Колян 07.08.2018 20:18
Чмо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100