реклама
Sucurity Police

реклама

27 липня в Тальному молодий хлопець на базарі просив у перехожих розміняти п’ятисотенну купюру на дрібніші гроші. Адже, за його словами, у продавців нема чим дати йому решту.

06082018134755826

Ніхто з базарувальників і подумати не міг, що папірець із зображенням Григорія Сковороди несправжній, бо на вигляд нічим не відрізнявся від справжніх грошей, пишуть «Вісті Черкащини».

– Прийшов купувати у мене десяток яєць, і дає мені п’ятсот гривень. Я йому кажу: «Дитино, де ж я тобі здачу візьму? Йди міняй у когось». Він бігав, бігав, та й вернувся ні з чим. А тут якраз моя знайома підійшла, я попросила її поміняти гроші. Вона й дала 5 сотень, а він, натомість віддав їй п’ятисотку. Я ж і не туди, що воно таке лихо може бути. Він купив у мене десяток яєць та й пішов собі, не подаючи ніяких ознак злодія. А наступного дня до мене зателефонувала Ліда і сказала, що в АТБ її купюру не прийняли, сказали, що фальшивка. Ой бо, ну хто ж знав. Вона плаче, до пенсії ще два тижні, а грошей нема. Я відчуваю і свою провину… – бідкається Ніна Горбатенко.

Жінка згадує, що хлопцеві на вигляд 20-25 років, має світле волосся, худорлявий і високий.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 мер 10.08.2018 06:31
добре, що не більше поміняла. Зараз в Україні сплеск злочинності із-ха реформи мвс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100