реклама

реклама

Мета сервісних центрів МВС – швидко та якісно надати клієнтам послуги пов’язані з реєстрацією ТЗ. А для того, щоб після візиту до держустанови людина була певна, що документи оформлені правильно, і транспортний засіб – у порядку, адміністратори сервісних центрів разом зі співробітниками Експертної служби МВС ретельно перевіряють матеріали по всіх наявних базах.

389101

Проте, на жаль, іноді саме під час таких перевірок виявляється, що здійснити перереєстрацію неможливо через проблеми з наявними документами чи самими ТЗ.

Саме з такою проблемою нещодавно зіткнулися відразу кілька наших земляків, а саме, в сервісному центрі Черкас, лише за кілька днів було виявлено 5 автівок з кустарно ввареними номерними агрегатами, серед яких AUDI-80, KIA SEPHIA, ВАЗ-2105, OPEL VECTRA та VOLKSWAGEN PASSAT, а ще 2 автомобілі що перебували в розшуку, OPEL COMBO та AUDI A4.

Про всі випадки співробітники сервісних центрів МВС негайно повідомили правоохоронцям, а автомобілі та документи до них вилучено та доставлено на майданчик тимчасового утримання відділу поліції ГУНП в Черкаській області. По всіх випадках проводяться подальші перевірки.

Про це повідомляє прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100