реклама

реклама

Депутати Городищенської районної ради під час сесії 8 серпня відмовилися прийняти на баланс району недобудоване приміщення хірургічного відділення міської лікарні м. Городища.

1460978258_ruyina_16

Про це інформує «Городище.info».

В ході пленарного засідання надано згоду районної ради на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району об’єктів завершеного та незавершеного будівництва з балансу Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації.

Разом з тим, окреме питання про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Городищенського району зруйнованого об’єкту незавершеного будівництва «Хірургічне відділення районної лікарні м. Городище» не знайшло підтримки депутатів і рішення не прийнято.

Нагадаємо, у 2016 році ЗМІ повідомляли, що 16 квітня близько 12 години дня в Городищі упала стіна недобудованого хірургічного корпусу. За інформацією «Нової Доби», тоді завалилася центральна частина фасаду недобудованого хірургічного корпусу. Цегляна стіна провалилася всередину по висоті усіх п’яти поверхів. Обвал стався раптово. На щастя, ніхто не постраждав.

Фото: «Нова Доба».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100