реклама
Sucurity Police

реклама

Учора, 12 серпня, Черкаською місцевою прокуратурою у скоординованій співпраці з працівниками відділу БКОЗ Управління служби безпеки України в Черкаській області, співробітниками відділу оперативно-розшукової роботи Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та ДУ «Черкаський слідчий ізолятор» в порядку ст. 208 КПК України затримано «на гарячому» співробітника слідчого ізолятора під час спроби переміщення на територію ізолятора наркотичних та психотропних речовин.

index Встановлено, що під час проведення особистого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, приблизною вагою 50-100 г, розфасовані пакунки з порошкоподібними речовинами, що за своїми ознаками та властивостями схожі на метадон й маляс. Вилучені речові докази направлено на відповідні експертизи.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Таким чином, зібрано достатньо доказів, на підставі яких зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100