реклама

реклама

На засіданні у міській раді намагались з’ясувати у директора КП «ВодГео» Володимира Овсійчука, чому після скількох перемовин, компромісів і обіцянок з Обленерго, енергетики знову прислали попередження про відключення КП «ВодГео» від електроенергії та загрожують позбавити води все місто.

2018-08-10-вода

Виявляється, було домовлено, що водоканал щомісяця віддаватиме 50% своїх надходжень Смілянському РЕМ, щоб поступово гасити свої борги з електрику. Тож начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко хотів розібратись, чому не виконуються домовленості, пише smila-ua.

Директор КП «ВодГео» Володимир Овсійчук пояснив, що місячних надходжень водоканалу не вистачає навіть на те, щоб закрити першочергові потреби для безперебійної роботи підприємства. Тож вони не мають зайвих коштів, щоб платити Обленерго. Щоб виконати домовленості, тоді треба позбавити людей зарплати, скоротити їм робочий час, не купувати паливно-мастильні матеріали…

Самостійно вирішити проблему з боргами перед Обленерго водоканал не в змозі. Посперечавшись про те, чим жертвувати і на чому економити – керівники так і не дійшли єдиної згоди. Вирішили продовжити розмову за зачиненими дверима, без преси. Але сказали, що щось терміново робитимуть, щоб не позбавити місто води.

Також стало відомо, що недавно призначеного заступника начальника управління ЖКГ Віктора Волошина переведуть на нову посаду - комерційним директором КП «ВодГео». Мовляв, він контролюватиме напрямки доходів і видатків водоканалу, допоможе налагодити роботу на підприємстві. Директору КП це рішення, мабуть, не дуже сподобалось. Він би хотів фінансової підтримки, а не ще одного контролера. Як зміниться стан справ у водоканалі – скоро побачимо. Наразі ситуація дуже складна.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 14.08.2018 14:23
Може у Смілі тариф на водопостачання дотаційний, а різницю ніхто не гасить, а моливо потрібно розібратися з неплатниками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100