реклама

реклама

За результатами всеукраїнського дослідження, яке було проведено на замовлення Мінрегіону, КП «Черкасиводоканал» серед лідерів найкращих надавачів послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.

Такі висновки були зроблені після масштабного опитування респондентів в Черкасах на такі теми: якість послуг холодного водопостачання, гострота проблем водопостачання, динаміка змін умов надання послуг, рівень задоволеності централізованим водопостачанням та водовідведенням, задоволеність рівнем оперативності усунення аварійних ситуацій та інше.

Це дослідження відображає розширений погляд на ставлення громадян до місцевого самоврядування і муніципальних послуг. Його результати свідчать про те, що кропітка праця КП «Черкасиводоканал» не залишилася непоміченою.

Така оцінка споживачів є приємним стимулом для подальшої роботи. Колектив підприємства і надалі робитиме все для того, щоб збільшити відсоток оцінок «відмінно» та зменшити кількість незадоволених якістю послуг.

627x327-images-20180809_134242_-_копия

Про це повідомляє прес-служба КП «Черкасиводоканал».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Шарафутдінов Еркін. 14.08.2018 11:33
Десь так воно і є. Проблем з подачею води на протязі останнього року , півтора не було дійсно. є проблема якості води. Але тут уже мало що зробиш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100