реклама
Sucurity Police

реклама

Завдяки повідомленню прес-служби Шполянського ВП ГУ НП, стало відомо, що 13 серпня ввечері надійшов сигнал від місцевих мешканців. Вони розповіли, що у Шполі відбувається якесь лихо.

shpola-8 Як потім з’ясувалось, події розгорталися в районі міського центрального ринку, пише «Шпола-онлайн». Там кричала бранні слова громадянка яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. За вказаною адресою відправився патрульний загін поліції. Правопорушницю затримали та доставили у відділення.

Вже через декілька годин у відділення з’явився чоловік. Він почав погрожувати правоохоронцям пневматичною зброєю, став вимагати звільнити його сестру. Також він також викрикував слова із ненормативної лексики в бік поліції. Крім того, перебуваючи біля входу до Шполянського відділення, він намагався розбити скло, після чого спробував втекти. Його також затримали.

Обом тепер погрожує кримінальне покарання. Дії порушників спокою є протизаконні та підпадають під кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Триває досудове розслідування.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 29.08.2018 08:14
Жаль нині не дають 15 діб. Була б для Шполи розвага. Бонні і Клайд,блін, тобто Петрусь і Гапочка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100