реклама

реклама

Уже з першого вересня кожна українська родина при народженні дитини отримуватиме “пакунок малюка”, інформують в Мінсоцполітики. Цим наказом визначено деталізований перелік дитячих товарів загальною вартістю до п’яти тисяч гривень для комплектування одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» при народженні дитини.

top-photo Зауважимо, на доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та на виконання постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2018 р. № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”», Міністерство соціальної політики України прийняло наказ №1025 від 17.07.2018 «Деякі питання надання одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” при народженні дитини».

Міністерство соціальної політики в стислі терміни провело комплексну роботу щодо підготовки та впровадження соціального проекту «пакунок малюка», який, в першу чергу, покликаний допомогти українським родинам забезпечити новонароджених найнеобхіднішими і разом із тим високоякісними речами.

Український Уряд переконаний, що дитина з перших днів життя має отримати усе необхідне, не зважаючи на рівень матеріального забезпечення батьків.

Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також міститиме інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Пакунок малюка є безповоротною адресною соціальною допомогою та видаватиметься по одному на кожну дитину, а отримати його зможуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини.

Отже, вже з першого вересня цього року українські сім’ї при народженні дитини отримають набір із двадцяти п’яти необхідних речей для новонароджених діток.

Пакунок надаватиметься кожній родині при виписці з пологового будинку.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 сергей 16.08.2018 14:33
Цитую Гроші:
Це хороше рішення. Такий пакунок вже давно безоплатно надають у Фінляндії. Але там він коштує дорожче.

Поручите Тренкину- он увеличит стоимость. Опыт имеет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Гроші 16.08.2018 13:06
Це хороше рішення. Такий пакунок вже давно безоплатно надають у Фінляндії. Але там він коштує дорожче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100