реклама

реклама

У Маньківці затримали чоловіка, який телефоном видурював у пенсіонера гроші, розповідаючи, що його родич потрапив у аварії.

1534690432-955 Про це повідомляє Zmi.ck.ua з посиланням Уманську місцеву прокуратуру.

Як інформує прес-служба відомства, канівчанин у змові з іншою невідомою особою називалися працівниками правоохоронних органів. Телефоном вони розповідали пенсіонеру, що його зять нібито потрапив у аварію з постраждалими. «Ділки» вимагали 3000 доларів за непритягнення родича до відповідальності.

Нині 36-річному чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.15, ч.2 ст.190 КК України – закінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб).

Згідно з рішенням Маньківського районного суду, чоловіки вже обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція ч. 2 ст. 190 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100