реклама

реклама

smila-710x434 У п’ятницю депутати Смілянської міськради зібрали термінову позачергову сесію. На ній розглянули і кадрові питання.

Про це повідомляє «Сміла.UA».

Перед цим міський голова Олексій Цибко призначив виконувачкою обов’язків першого заступника міського голови свою радницю Ірину Федорову.

Депутати ж скасували це рішення міського голови. Лише секретар міської ради Костянтин Синьогуб підтримав кадровий вибір Олексія Цибка. Всі інші присутні депутати виступили «за те, щоб міський голова не керував одноосібно, а радився із депутатами міської ради».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Ван Гог 21.08.2018 09:18
Ой-йой, вже ж дорадились, наскільки можна бачити по проробленій роботі, ні доріг, ні тепла, ні води...Зі сторони відчуття таке, що в Смілі зовсім не залишилось розумних людей, або ж їм не дають працювати ті ж самі місцеві депутати...Ну не родить Смілянська земля ні пророків ні героїв ні одіозних лідерів...змиріться, приберіть чвари і скандали,бо враження таке що "Дурень з дурнем між собою хто хитріший ладять")))...Всі ви однакові, розумних і дуже розумних не має, то зберіться ті що є,перестаньте чванитись і "умнічать", і просто зробіть щось для людей...За вашими спорами і смішними дитячими сесіями з запрошенням "бородатих недорослів", стоять живі люди...ГЕТЬ ПОНТИ, ДАВАЙ ПРАЦЮВАТИ...Не смішіть Україну...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 007 20.08.2018 12:46
Смілянські депутати показали себе баранами. В місті тепла немає, води немає, доріг немає, а вони хочуть щоб з ними іще і радились. Місто Сміла завдяки таким радникам перетворилось з міста обласного значенню у зачухане містечко районного значення. Сміляни женіть ваших "радників", а то скоро зима))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100