реклама

реклама

image.php Відповідне доручення мер надав начальнику управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради Борису Євмині.

Відповідно, Борис Григорович зауважив, що одним із основних завдань управління є саме перевірки якості робіт на об’єктах.

Також він звернувся до керівників структурних підрозділів Черкаської міської ради, аби ті звернулися до управління з проханням провести позапланові перевірки, чого не робилося в попередні роки.

Керівник управління ДАБК підкреслив, що в місті є низка об’єктів, де роботи тривають по кілька років, але вони ще й досі не здані в експлуатацію.

У таких випадках бюджетні кошти вважаються неосвоєними.

Також у разі виявлення неякісних робіт, матеріалів, проектів, підрядник та проектант відповідають згідно чинного законодавства, тобто отримують штрафні санкції. Мінімальний штраф становить 10 неоподаткованих мінімумів, а максимальний – 950.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Надія. 21.08.2018 11:18
На всіх каналах місцевого телебачення та в інеті Залізяка кічиться на фоні будівельної техніки як великий контролер. То порушень не виявив? А як же особистий контроль? Кого ж тоді збираєшся перевіряти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 коля 20.08.2018 19:37
пусть .... скажет как в сосновке у людей землю отжал , и на брата родного оформил!!!сам сначала пройди железяка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 1 20.08.2018 16:31
А почему это не делалось раньше???????Начните с возврата откатов, которые. получили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Ван Гог 20.08.2018 16:27
Всі об’єкти, куди вкладаються бюджетні кошти, проходитимуть перевірку, – Анатолій Бондаренко...А до цього доручення як було? Чому не робилися перевірки? Хто це серу-меру підказав надати таке вчинити? Йой-йой...Подивимось як буде далі...Тепер перевірити треба всі обєкти які робились за державні кошти...і мабуть сміливо можна перевіряти разом з СБУ та Прокуратурою...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Будячок 20.08.2018 15:55
Ну, що Борисе Григоровичу - в "добрий путь"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100