реклама

реклама

Тринадцятирічна дівчина померла в Черкаському обласному дитячому санаторії «Сосновий бір» вночі 18 серпня.

Причини смерті не встановлено, повідомляє телеканал «Рось».

За останньою інформацією заступниці речника Нацполіції в Черкаській області Наталії Ткачук: перший етап медекспертизи відбувся, причину смерті встановити не вдалося. Остаточний результат експертизи буде відомий через місяць.

Відео можна переглянути ТУТ.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Л 21.08.2018 02:17
Причини можуть бути не отруєння. По тим крихтам інформації у ЗМІ (піна з рота, судоми, тиск піднявся, а потім впав)- можуть бути симптомами інших захворювань - епілепсії (да, буває початок у такому віці, особливо після подразнюючих чинників- блимаючої та громихаючої світломузики дискотеки), або можливі судинно-мозкові катастрофи (наприклад одна з форм розриву аневризми головного мозку). І поки рятували від можливого отруєння, можливо треба було б думати "у інший бік"
І чим довше будуть встановлювати причини, тим більше будуть танути шанси на правду...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Л 21.08.2018 02:15
А чому ніхто не питає :
"Чому дитину у критичному стані тягли "за три дев'ять земель"" ?
Поруч обласна доросла лікарня із усим устаткуванням і у реаніматологів там доволі великий досвід, дитину не вперший би раз побачили.
Так ні ж, повезли швидкою до дитячої МІСЬКОЇ. Машина тільки й того, що у двір заїхала. Тепер їм "честь да хвала", бо дві бригади швидкої, спеціаліст (чомусь у тексті обласний). А дитини нема... "нещасний випадок"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100