реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував сьогоднішнє рішення Придніпровського районного суду щодо усунення від посади його заступника Ігоря Волошина.

image.php „Вкотре побачив вибіркове застосування закону”, - написав Анатолій Бондаренко у своєму фейсбуку.

„Суддів, в тому числі, не зацікавили мої аргументи як свідка що:

- гімнастичне обладнання, що фігурує в кримінальній справі, знаходиться в приміщенні колишнього кінотеатру "Мир", де нині підходить до завершення ремонт;

- Ігор Волошин не може впливати на працівників міськради (як свідків у справі), оскільки департаменти освіти та організаційного забезпечення не у його підпорядкуванні. Тому про ніякий тиск на працівників міькради, про який говорять представники прокуратури, не може бути й мови;

- він курує департамент ЖКК, тому відсторонення Волошина від посади може безпосередньо вплинути на життєдіяльність міста”, - зазначив Анатолій Бондаренко.

На його думку, прокуратура виконує політичне замовлення. Бо „Волошин є членом нині опозиційної політичної сили ВО "Батьківщина". Ігор Волошин подаватиме апеляцію на рішення про відсторонення від посади.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #11 язон 23.08.2018 09:32
Продолжается всё тот же цирк ,что и все годы независимости. У нас что власть - что оппозиция - ворьё на воррье сидит и ворьём погоняет. Не только сажать - расстреливать на месте можно и нужно КАЖДОГО. Юридических оснований хватает. При этом власть открывает против оппозиции уголовные дела - чтобы ей рот заткнуть. Но не за реальные преступления, которых хватает - а за вымышленные! Вот как нынешнее дело про кражу оборудования спортзала - которое никто не крал, всё в наличии. И послушный суд посадит кого угодно, если прикажут, а если надо - с чистой совестью закроет дело за отсутствием состава преступления. Цель всего этого цирка - давление бандитов у корыта на бандитов, рвущихся к корыту, чтобы заставить их договариваться о совместном дерибане на условиях бандитов при власти. Ну, и заодно запугивание населения: будешь бунтовать - посадят, будь ты хоть трижды невиновен. Всё это было при Кучме и Кравчуке, при Ющенко и Януковиче. Всё это продолжается и сегодня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Кугуты, Go Home ! 23.08.2018 02:40
Цитую 1:
Волошин. и ЖКХ ?????Ужас.

Да-да, ни дня не работал в сфере образования - и на - директор Департамента образования. Про ЖКХ знает ещё меньше - куратор Департамента жилищно-коммунального комплекса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Старий 22.08.2018 18:16
Виходить що АТОШНИКИ як говядина ,є першото другого і ВИЩИХ сортів7 Міськрада і їх родичі-яким сортом йдуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Ван Гог 22.08.2018 11:26
Дійсно вибіркове...бо серед всіх нинішніх чиновників нема що вибирати...всіх треба притягнути до відповідальност і за те що зробили з містом, за "відкатні" підряди,за соціальний і політичний бардак який вилився в депутатські трупи та трупи на дорогах, за перевезення, за комунальні послуги, за дворові ремонти, за розтрату бюджету, за використання держ. коштів та майна у власних цілях,за конфлікти інтересів, за премії,за ремонти доріг,за нецільове використання коштів та розтрату бюджету,...за...за...і т.д. Можливо треба підказати контролюючим органам за що...чи вони самі бачать...І чим швидше тим краще, можливо ще встигнемо щось спасти від цих крадіїв та неуків...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Шарафудтінов Еркін. 21.08.2018 21:26
Мєр ніяк не зрозуміє,що то не вибіркове застосування закону до його однодумця, а правильне,так як потребує цього Закон. Також Закон буде застосований і до самого мєра, бо вже далі нікуди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Надія. 21.08.2018 21:06
Міський Голова не повинен бути представником тієї чи іншої політичної сили. Бути Головою для всіх мешканців міста незалежно від політичних вболівань. Бути господарником. І не перейматися особистим бізнесом.А в реальності міста Черкаси,- все навпаки. Звідси і результати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Погляди 21.08.2018 20:58
Хтось бачить вибіркове (без конкурсу) призначення випадкових людей на посади, хтось бачить вибірково лояльне виділення та відведення земельних ділянок, хтось вибіркове првосуддя, а хтось банально просто і щодня ломає ноги у баюрах на тротуарах у центрі "нормального" міста :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Оговорка по Фрейду? 21.08.2018 20:36
"Мер" каже про ВИБІРКОВЕ, але не про не безпричинне застосування Закону - отже, визнає, що його заступник таки порушив Закон.
Значить, хоч і повільно і "вибірково", але Закон працює? Почнуть із "батьківщинівців ", як і справді найбільш корумпованого в Черкасах угруповання з партквитками, а потім може й інших задрипанців у владі перетрусять? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ХХ 21.08.2018 19:48
Прикро, що ви бачите не законні дії суду, тільки тоді, коли вони стосуються безпосередньо вас, або ваших. Це при тому, що справдливістю в судах і не пахне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 007 21.08.2018 18:15
Каже мер про вибіркове застосування закону? А чому він мовчить про отримання своїм дружбаном Шевченком земельки в районі Сосновки поза чергою? А чому мовчить про отримання немісцевим жителем - батьком Ботнара земельки в районі Сосновки поза чергою? Чи інші АТОшники в черзі це другий сорт, а потрібно терміново свою зачухану братву, яка до корита дорвалась, забезпечити всим чим тільки можна поки не виперли з міськради? Де ж ті вибори, щоб ми вас гнид вже не побачили більше? До речі, а чому мовчить спілка АТОшників, чи засунули язики в ...?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100