реклама
Sucurity Police

реклама

21.08.2018 Золотоніською місцевою прокуратурою Черкаської області спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції в Черкаській області та слідчим відділом Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинено злочинні дії двох жителів Чорнобаївського району.

39846633_236908120342401_2932060012748472320_n

Установлено, що чоловіки надали неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень начальнику Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області за непритягнення одного з них до кримінальної відповідальності, закриття кримінального провадження за фактом здійснення незаконної діяльності по прийому брухту кольорових і чорних металів від населення, а також повернення металобрухту, вилученого у останнього в ході проведення санкціонованого обшуку.

Наразі вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні корупційного злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

На цей час вирішується питання про обрання щодо затриманих запобіжних заходів.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100