реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

index Досудовим розслідуванням встановлено, що 33-річний чоловік,  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті неприязних відносин із знайомою жінкою за місцем проживання чоловіка, умисно, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, завдав численних ударів потерпілій в область голови, в результаті чого остання померла.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного та всебічного дослідження обставин кримінального провадження, а також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Ван Гог 27.08.2018 08:33
А у я памятаю одному хлопцю дали 6 (шість) за сірникову коробку конопель...рівнозначно...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Шурик 27.08.2018 08:00
У этого поца уже было две судимости. Таких как он нужно усыплять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ох 26.08.2018 20:59
за умисне вбивство - i ciм рокiв?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100