реклама

реклама

У зв'язку з великою кількістю повідомлень у засобах масової інформації, з приводу начебто злиття Аграрної партії України з іншими політичними силами, Рада голів обласних партійних організацій Аграрної партії України офіційно заявляє:

index

- Аграрна партія України, як демократична і державна політична сила із понад двадцятилітньою історією існування, брала, бере і буде брати участь у політичному житті держави, в тому числі у виборчих компаніях 2019-2020 років. Ми переконані, що під час наступних виборів маємо шанс оновити владу і обрати тих, хто буде втілювати складні реформи і разом з народом рухати країну вперед.

Стабільність та розвиток української економіки, забезпечення продовольчої безпеки України залежать від успішної роботи не лише аграрного сектору, а й усіх інших напрямків. Партія максимально сконцентрує та скоординує свої можливості у всіх сферах економічного розвитку для забезпечення стабільності у державі. Аграрна партія бачить свою основну функцію - стати локомотивом у розбудові України і мобілізувати для виконання цієї мети своїх послідовників та прихильників.

- Політична рада Аграрної партії України у своєму рішенні від 15 серпня 2018 року постановила Голові Партії, всім іншим посадовим особам та їхнім партійним організаціям до грудня 2018 року утриматися від формалізації співпраці з іншими політичними силами.

Третє місце за підсумками виборів до органів місцевого самоврядування дозволяє Партії сміливо дивитися у політичне майбутнє без потреби пошуку союзників.

Просимо засоби масової інформації надалі утримуватися від поширення неперевіреної інформації.

За дане рішення проголосували 18 голів обласних партійних організацій Аграрної партії України: Київської, Вінницької, Волинської, Чернігівської, Миколаївської, Хмельницької, Сумської, Житомирської, Черкаської, Кіровоградської, Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської, Запорізької, Донецької, Харківської, Чернівецької та м. Києва.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 А як же брЕхні? 23.08.2018 12:33
А Воротнік з "Антенни" розказував же побрехеньки про те, що начебто "має інсайдерську інфу" про об"єднання АПУ з "Самопоміччю" і тіпа зливанню виборів на користь Юльки Коси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Ван Гог 23.08.2018 10:33
Ну і правильно...грошей хватить...шанси більші...обєднаються потім, в парламенті...там розцінки будуть вищі...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100