реклама

реклама

Вічнозелений герб із самшиту зростає на території Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу. Створили декоративну композицію ще у 2011 році та приурочили 20-й річниці Дня Незалежності України.

2-e1535008995888

Втілювали в життя патріотичний задум працівники державної лісової охорони, повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Для висаджування декоративного тризуба використали 300 дворічних саджанців самшиту, оскільки ця рослина відносно невибаглива до наших природних умов, морозостійка та дозволяє формувати різноманітні фігури й втілювати в життя творчі ландшафтні задуми.

Зелену композицію створювали виключно з власного посадматеріалу, який вирощують у теплицях лісництва та лісовому розсаднику.

– Герб постійно доглядаємо, формуємо, щоб він зберігав задуману нами форму та гарний вигляд у всі пори року. Розміри його вже досягли 6×10 метрів, а висота – півметра. В цій ідеї ми поєднали свою роботу та патріотизм, який має бути в душі кожного українця. Декоративний тризуб є «родзинкою» лісництва та завжди викликає позитивні враження у наших відвідувачів, – розповідає лісничий Грушківського лісництва Сергій Могила.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Черкащанин 23.08.2018 23:54
Дуже гарно. Символічно, що це - у Холодному Яру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Перехожий 23.08.2018 17:39
А таки гарно - молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100