реклама
Sucurity Police

реклама

В День Державного Прапора України працівники Черкаського регіонального управління водних ресурсів долучилися до свята, створивши дві роботи на національну тематику під керівництвом художника Василя Гелетка. Національні символи, зображені на полотнах, мали об’єднавчий, консолідуючий характер, відтак колектив відчув себе єдиним цілим – згуртованим і непереможним.

IMG_2173-1

– Такі заходи потрібні нам, адже таким чином ми можемо висловити свою любов до України. Коли тримаєш у руках знаряддя художника, маєш змогу зобразити чи розмалювати щось на полотні, ніби стаєш молодший душею, – ділиться враженнями від малювання головний  механік Вадим Підоплічко.

IMG_2166-1

Серед художників було чимало молоді, яка малювала особливо натхненно.

– Це ніби інший життєвий вимір, він духовний, тому так приємно хоч інколи переноситися до нього. Люблю малювати з дитинства, добре, що сьогодні змогла так самовиразитися, – зауважує механік Юлія Шаповал.

IMG_2143-1

Після майстер-класу в актовій залі управління пройшли святкові заходи, наповнені українською поезією, піснею, документальними кадрами проголошення незалежності у 1991 році, відеофільмом про національні символи України. Хвилиною мовчання працівники управління вшанували усіх, хто загинув за незалежність України.

IMG_2197-1

Святкова зала була переповнена людьми, які  на знак пошани до національних атрибутів, зокрема прапора, вбралися в одяг жовто-блакитних барв, повідомляє прес-служба Черкаського РУВР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100