реклама
Sucurity Police

реклама

Цікаво і з задоволенням відзначити головне державне свято України допомогли жителям Черкас активісти міської організації Аграрної партії України.

Активiсти

На території комплексу «Хрещатик-сіті» всі охочі черкасці могли взяти участь у конкурсах для дітей та дорослих, майстер-класі з армрестлінгу та гри в баскетбол.

Армрестлiнг1

Баскетбол

Любителі співу змагалися у караоке.

Караоке2

Для маленьких містян працювала майстерня аквагриму.

Аквагрим

– Міська організація Аграрної партії має у своїх лавах чимало спортсменів, діячів культури, молодих підприємців, які й ініціювали цього дня проведення святкової програми до Дня Незалежності, – розповіла голова організації Інна Кукуленко-Лук’янець. – 27 років для країни – це не так уже й багато. Ясна річ, що дуже хотілося б, щоб в Україні не було війни, менше криз. Але я переконана, що всі ці негаразди ми подолаємо і переростемо. Думаю, що мої однопартійці, які сьогодні беруть участь в організації святкових заходів, також у це вірять.

Лук'янець

Інна Кукуленко-Лук’янець привітала всіх черкащан із Днем Незалежності й побажала їм миру, добробуту, злагоди і, головне, віри.

– Обов’язково – віри! Попри все! Адже там, де люди зневіряються, вони перестають прагнути кращого, – додала Інна Володимирівна.

Як наголосив член виконкому міської організації Аграрної партії Юрій Черник, до свого 27-річчя Україна прийшла вже з чималими досягненнями.

Черник

– Найяскравішим таким досягненням є становлення нової української армії, – зазначив Юрій Федорович. – Парад, який ми бачили у День Незалежності, думаю, приємно вразив усіх українців. Ми побачили, що наша армія міцнішає. Я зичу своїй країні, щоб вона стала багатою, красивою, міцною, щоб її поважали в усьому світі. Ми – країна з потужною історією, але зараз ми пишемо в ній нову сторінку. Ми переформатовуємося, ідучи від радянського минулого в сучасний цивілізований світ, де і є наше місце. Організовуючи святкові заходи, ми, активісти Аграрної партії, прагнули допомогти черкасцям ще краще відчути, що це державне свято – воно й сімейне, і спортивне, і культурне. Аграрна партія сповідує традиційні цінності, а що може бути традиційнішим за сім’ю, спорт і культуру?

Караоке1

Армрестлiнг2

Подарунки

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Савел 25.08.2018 23:07
Убого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Верю!!!!!!!!!! 25.08.2018 19:16
Если Аграрная партия на ближайшие 5 лет с завтрашнего дня обеспечит снижение на сегодняшние цены на хлеб на 3 гривни.
Иначе, нфиг с палубы аферистов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 стабилизец 25.08.2018 15:35
шото лозунги у всех хозяев жизни одинаковые. воюйте и веруйте. другими словами скачи враже як пан скаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Понятно 25.08.2018 14:00
И веровать надо только в аграрную партию и её первое пришестие )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100