реклама
Sucurity Police

реклама

Під час святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України вперше на Чигиринщині започатковано та встановлено перший рекорд Чигиринщини «Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі».

1535020771__mg_9579

Для встановлення рекорду всі гості та жителі Чигиринщини прийшли на святкування у одязі в стилі української вишиванки. Результати рекорду затвердили протоколом організаційного комітету та занесли до «Книги рекордів Чигиринщини».

1535020753__mg_9697

У встановленні першого рекорду краю взяли участь 702 особи, повідомляють у РДА. Встановлення рекорду - це свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції і об’єднати українців навколо вишиванки, яка є не тільки символом краси, молодості, наслідування, а й нашим генетичним кодом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Ван Гог 28.08.2018 07:49
Ну це ми можемо!!!))) Щось побудувати або відкрити...тут питання...а рекорд вишиванок, чи рекорд найбільше випитої оковитої, чи рекорд кількості ям на дорогах, чи рекорд найтупішого керівництва...тут ми перші))) Йдемо тепер на рекорд найбільшого курятника України))) та найбільшого безробіття...Да у нас ще один рекорд - населення Чигиринщини зменшилось на половину за останні 5 років...і це рекорд...а відповідно і проблем стало менше...є людина є проблема нема...нема й проблем...Раніше років 5-7 назад, нас було 10-ть тисяч а зараз...702 держ. службовці у вишиванках...і тисяча пенсіонерів....))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100