реклама

реклама

Фінальний турнір проекту «30 днів у сім’ї карате» відбувся в неділю в черкаському парку «Перемога».

Нiчнi нiнцзя

В основі сімейного проекту, ініційованого Школою традиційного карате «Окінава» та підтриманого Черкаською міською організацією Аграрної партії України, лежала чотиритижнева програма ранкових тренувань у Долині троянд, яка складалася з розминки, занять із традиційного карате та розважально-пізнавальної програми.

Проект спрямований на популяризацію здорового способу життя та активних занять спортом всією родиною. А фіналом став недільний сімейний турнір, у якому батьки та діти, а також їхні друзі, об’єднавшись у справжні команди, продемонстрували найсильніші риси своєї родини перед професійним суддівським корпусом та здобули справжні спортивні нагороди.

Родинні команди змагалися у синхронному ката – виконанні певних рухів, властивих карате. Чемпіонський титул здобула команда «Нічні нінцзя» (Сергій і Зоряна Гончар, Вероніка Соб’яніна). Друге місце посіла команда «Best Friends», третє – команда «Іскра».

Кубок

Всі переможці й учасники отримали від організаторів та спонсорів численні подарунки.

Подарунки

– Ідея проекту була в тому, щоб об’єднати в одному спортивному проекті дітей, які займаються карате або тільки хотіли б займатися, і їхніх батьків, – розповіла керівник проекту Марина Решетняк. – Обов’язковою умовою була участь у проекті різних поколінь. Таким чином ми і популяризуємо спорт, і просуваємо сімейні цінності.

Тренер школи традиційного карате «Окінава» Олександр Решетняк наголосив, що його клуб не лише професійно займається спортом, а й бере участь у соціальній діяльності.

– Ми вважаємо, що кожен повинен хто чим може допомагати будувати країну, в якій ми хочемо жити, – сказав Олександр Сергійович. – А ми хочемо жити в країні з дужими, здоровими сім’ями.

Лук'янець За словами голови Черкаської міської організації Аграрної партії України Інни Кукуленко-Лук’янець, ця політична сила приділяє велику увагу розвитку спорту, який є важливою складовою у становленні держави.

– Підтримка спортивних заходів, особливо дитячих, є нашою провідною партійною позицією. Адже саме спорт, зокрема такі види бойового мистецтва як карате, вимагають не лише фізичної підготовки, там є своя філософія, котра передбачає силу волі, поміркованість, самодисципліну, концентрацію уваги, ясність розуму і вміння захищатися без нападу. Діти, котрі виростають у таких умовах виховання, стають розумними, вольовими і самодисциплінованими дорослими, котрі вміють ставити перед собою цілі і досягати їх, – зазначила Інна Володимирівна. – Аграрна партія завжди буде займати активну позицію по підтримці спортивних заходів задля здорового і сильного майбутнього нашої нації.

Член виконкому міської організації Аграрної партії Юрій Черник – не лише партійний активіст, підприємець і спортивний меценат, а й людина із 30-річним досвідом занять карате. Юрій Федорович свого часу випробував себе і як тренер у цьому виді спорту. А зараз карате обрали для себе двоє його синів, старший із яких уже виступав на чемпіонаті України та міжнародних змаганнях.

– Я завжди наголошую, що Аграрна партія підтримує спортивні цінності, в тому числі сімейні й усе, що може сприяти згуртуванню родин, – наголосив Юрій Черник. – Тому ми залюбки взяли участь у спонсоруванні проекту «30 днів у сім’ї карате». Карате – це стиль життя. Як кажуть майстри цього виду спорту, займаючись карате, ти перемагаєш передусім не суперника, а самого себе. Діти навчаються самовдосконалюватися, контролювати свої емоції, ставити й досягати цілі. Вони від почату «заряджені» на результат. Тому, я сподіваюся, що діти, які вибрали для себе карате, досягнуть багато чого у своєму житті. А разом з ними нових успіхів досягне й Україна.

Колективне фото

В організації проекту «30 днів у сім’ї карате», крім Аграрної партії України, допомогли КП «Дирекція парків», Будинок культури ім. Івана Кулика, обласний осередок Федерації різних видів бойових мистецтв ім. Віктора Синєбрюхова, студія аніматорів «ВиВа Праздник», розважальний центр Fantasy Town, студія експериментів «4D», школа танців DJULS, фітнес-тренер Наталя Шелест, спортивний психолог Людмила Бобух, центр розвитку дітей «Пізнайко», Школа усного рахунку «Соробан», Українська федерація йоги, міська дитяча організація «Країна дитинства», обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Глядачi

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Олена 27.08.2018 21:48
Дякуємо за цей чудовий захід у нашому місті,та за підтримку наших дітей у спорті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 СОЛДАТ 27.08.2018 16:23
Цитую Не послухають:
Щось не зрозумів: Інна Кукуленко тут виступила у ролі експерта з питань спорту і фізпідготовки - як аграрій, чи як психолог?

В своєму прошлому житті Інна Кукуленко мабуть була просто японкою.*************** ****. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Не послухають 27.08.2018 15:28
Щось не зрозумів: Інна Кукуленко тут виступила у ролі експерта з питань спорту і фізпідготовки - як аграрій, чи як психолог?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ахмет 27.08.2018 13:38
Без колгоспної партії не обійшлося
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100