реклама

реклама

Легалізація зайнятості населення має бути серед пріоритетних питань кожного місцевого керівника. На цьому наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на координаційній нараді.

ткаченко_бриф

Як зауважив очільник області, через тіньовий ринок зайнятості бюджети всіх рівнів втрачають мільйони гривень несплачених податків.

– Ми втрачаємо такий необхідний ресурс для вирішення соціальних проблем і розвитку, – сказав Юрій Ткаченко. – Децентралізація, реформа, що ініційована Президентом України й Урядом, дала не лише фінансовий ресурс, а й повноваження та інструменти наповнення бюджетів для розвитку територій. Водночас на місцях найчастіше їх не застосовують сповна. Приміром, якщо говорити про призначення інспекторів праці, делеговані повноваження державного контролю, то це зроблено лише в чотирьох містах обласного значення та дев’яти об’єднаних територіальних громадах. Міста Черкаси та Сміла ігнорують це питання, інспектори там досі не призначені.

Нагадаємо, Управління Держпраці в Черкаській області склало паспорт неформальної зайнятості. За ним, ризиковими галузями в області є будівництво, сільське господарство та переробна промисловість, оптова та роздрібна торгівля, діяльність готелів і ресторанів, а також сфера транспорту та зв’язку.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 toten 28.08.2018 14:39
«Бюджет слід не лише розподіляти, а й наповнювати», – Ткаченко оговорился не "розподіляти", а "розпилювати".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ван Гог 28.08.2018 10:19
«Бюджет слід не лише розподіляти, а й наповнювати», – Ткаченко звернувся до місцевих владців...Правильно...бо відчуття що покищо вивчили лише табличку ділення і віднімання...Ділення між собою і віднімання у громади...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 сергей 28.08.2018 09:58
----а также разворововать :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100