реклама

реклама

Уперше люди вийшли на протест проти такої дороги у квітні – тоді їх служба автомобільних доріг запевнила, що дорогу відремонтують.

147092

На Черкащині мешканці райцентру Лисянка перекрили дорогу, за рік вона перетворилася на непроїзну. Ще навесні чиновники пообіцяли, що буде ремонт, але вже й осінь на порозі, а ремонту дорога так і не побачила, повідомляє «5 канал».

"І на першій передачі, і змійкою, і обочиною , але тут по цій дорозі крейсерська швидкість – 20 км за годину", – обурюється водій Олександр.

Ця дорога поєднує Черкаську та Київську області. Це єдиний виїзд через Лисянку у бік столиці. Місцеві скаржаться, що більш ніж півтора року шлях через райцентр та до кордону області розбитий ущент.

"Були неодноразові випадки, бо камінці фракції крупної, вони гострі, тут можна не тільки порізати шину, тут можна залишитися без ходової частини", – каже мешканець Лисянки Сергій Хорошенюк.

Минулого тижня величезні ями засипали щебнем, але ситуацію це не поліпшило – бідкаються місцеві.

Мешканці, чиї будинки розташовані уздовж дороги, скаржаться, що каміння з дороги летить у двори, оббиває паркани та б’є інші автівки.

"Коли по цих красивих наших ямах проїжджає машина – ми думаємо чи бігти вибігати, бо це землетрус, бо у нас люстри трясуться, чи спати далі, відкрити вікна не реально – грохіт, шурхіт", – бідкається місцева мешканка Олександра Ганжа.

Уперше люди вийшли на протест проти такої дороги у квітні. Тоді їх служба автомобільних доріг запевнила, що дорогу відремонтують.

Чиновники обіцянку не виконали, тож люди, доведені до відчаю, знов перекрили дорогу. Пропускають лише спецтранспорт та автобуси.

Тепер влада виправдовується: двох мільйонів, які виділили на відновлення шляху, вистачило лише на латки доріг до Лисянки, а на ремонт у райцентрі – не має.

"Ми працюємо згідно ліміту фінансування і те, що попередньо приїжджав сюди виступаючий і вам казав, на сьогоднішній день він закінчився і у нас немає ліміту, на сьогоднішній день ми чекаємо додатково фінансування", – пояснює заступник начальника Служби автомобільних доріг Черкащини Геннадій Андрєєв.

Така відповідь людей не задовольнила і дорогу вони не розблокували. І готуються до безстрокової акції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100