реклама

реклама

22 серпня у СТОВ «Дніпро» с.Васютинці за участю усіх провідних насіннєвих компаній, що працюють в Україні, відбувся овочевий День поля.

IMG_5814

Незважаючи на спекотну пору цього дня, на захід завітала майже сотня гостей. З самого ранку за чашкою чаю та кави зі смачною васютинською випічкою біля імпровізованої хатинки під соломою і під звуки Староковрайського народного аматорського духового оркестру та пісні самодіяльних артистів Степівського СБК учасники Дня поля обговорювали останні новинки аграрного світу, ділилися з колегами досвідом роботи з компаніями, які їх тут зібрали.

IMG_5826

Андрій Петрович Душейко, науковий консультант з агровиробництва, співзасновник корпорації «Дніпро», привітавши всіх з початком роботи семінару, повідомив, що в цьому році на відміну від попередніх гібриди овочевих культур, розміщено поряд з основними товарними посівами, де всі технологічні моменти були абсолютно однаковими.

IMG_5833

- Ви всі матимете змогу оглянути, як вони ростуть в польових умовах, познайомитеся із засобами захисту рослин та схемами підживлення і з тим, як вони спрацювали, - говорить далі, звертаючись до учасників Андрій Петрович. - Не завжди все у нас вдавалося і було ідеально, десь погода вносила свої корективи, а десь ми помилялися. Але попри все маємо результати, і ви це побачите.

А далі, побажавши вдалого дня, запросив переглянути локації стиглих томатів, перців, баклажанів, познайомитися з новими гібридами овочевих культур.

IMG_5836

Після чого, переїхавши на інші площі, де були представлені морква, капуста, буряк і цибуля, відвідувачі отримали професійні консультації від спеціалістів різних компаній. Гості із задоволенням прямо на полі дегустували капусту, моркву, перець та томати, які пропонували менеджери.

IMG_5902

В залі Будинку культури, куди переїхали учасники, була проведена цікава презентація про специфіку живлення овочевих культур. А вже за дружнім обідом, обмінявшись враженнями про побачене та почуте, всі активно брали участь в розіграші призів, відповідаючи на запитання вікторини на тему захисту рослин.

Подібні заходи, як зауважили учасники, які з’їхалися майже з усіх регіонів України, і дружна співпраця компаній дозволяють обмінюватися досвідом і новими технологіями, зокрема, в захисті рослин.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100