реклама

реклама

Реформування ДП "Укрпошта" викликало в Україні неоднозначну реакцію. В деяких областях, зокрема Чернігівській, де було запущено пілотний проект пересувних поштових відділень та закрито низку стаціонарних відділень, це викликало спротив селян та місцевих видавців районних ЗМІ. Проте, як запевнють у Черкаській дирекції "Укрпошти", такі зміни не загрожують черкащанам, пише «Про все».

img-5524-500x348

- Закриття ні сільських, ні міських автоматизованих відділень не планується. Зараз мережа є збалансованою та покриває всі населені пункти, - прокоментували в підприємстві.

У той же час, віддалені сільські відділення планується комп'ютеризувати й автоматизувати, оскільки, на переконання поштарів, це значно покращить їх роботу.

Попри те, що на Черкащині закривати відділення не планують, підприємство не виключає можливості використання пересувних відділень.

- У разі потреби ми готові використовувати пересувні відділення поштового зв'язку, де громадяни зможуть отримувати такі ж послуги пошти як і у стаціонарному відділенні, - повідомили в "Укрпошті".

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100