реклама

реклама

В одному із сіл Лисянського району на присадибній ділянці поліцейські вилучили 26 рослин конопель. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України.

Lusajnka_2

Про це повідомляють у поліції Черкаської області.

До оперативних співробітників Лисянського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із сіл району 56-річний чоловік на своїй присадибній ділянці вирощує коноплі. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження. За місцем проживання вказаного чоловіка поліцейські виявили 26 рослин конопель, висотою близько трьох метрів. Правоохоронцям господар будинку пояснив, що вирощує коноплі між рядами в городі для використання в господарстві.

Вказані рослини вилучено. За даним фактом Лисянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Lusajnka_1

Lusajnka_3

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Ван Гог 31.08.2018 14:42
Основне...найбільше...центральне зло в нашій державі...коноплі!!!...це через них ми так тяжко живемо, це через них росте корупція і бідність, через них проклятих збільшується комуналка і такі малі пенсії, через них іде війна і втрата територій, через них у нас такі дороги...)))))Смішно...)))Коли вже ці алкоголіки легалізують "радість" і ми перестанемо так сумно жити...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 адвокату на замітку 31.08.2018 13:31
Протокол огляду місця події підлягає направленню представникам компанії GWR, яка збирає інформацію для "Книги світових рекордів Гіннеса". Якщо буде "рекорд", то буде і шанс на пом'якшення призначеного покарання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 123 31.08.2018 11:53
це була спільна операція сбу поліції і набу в результаті чого всі получать премії і підвищення по службі а керуючий операції званя генерала і героя україни і статус убд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 сергей 31.08.2018 11:36
Молодцы!!!Ищите 4 метровые и будет вам премия и звания новые. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100