реклама
Sucurity Police

реклама

ato У січні-липні 2018 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 887 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (АТО), з них 81 особа з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 763 учасники  АТО.

Серед учасників АТО, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, майже половина (49%) – особи віком до 35 років, майже третина(30%) – від 35 до 45 років, майже кожний п’ятий (21%) –  старше 45 років.

За сприяння обласної служби зайнятості за цей період  роботу отримали 250 учасників  АТО, з них 14 осіб з інвалідністю.

48% атовців працевлаштувалися на місця робітників з обслуговування, експлуатації, складання устаткування та машин; 12% – на місця, що не потребують спеціальної підготовки;  12% – на місця керівників (менеджерів) та професіоналів.

За видами економічної діяльності:  24% безробітних працевлаштовані  у переробній промисловості, 20% в оптовій та роздрібній торгівлі та ремонті автотранспортних засобів, 16% в тимчасовому розміщенні та організації харчування.

Крім того, до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 43 особи учасників АТО.

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості проходили 76 учасників АТО, у т.ч. 5 осіб з інвалідністю.

Станом на 1 серпня, статус безробітного мали 333 атовці, з них 303 особи отримували допомогу по безробіттю. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 4768 грн, що на 941 грн більше, ніж минулого року.

АТО11

Про це повідомляє прес-служба Черкаського ОЦЗ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100