реклама

реклама

Черкащина багата на талановиту та успішну молодь. Юні техніки Черкащини є постійними учасниками, призерами та переможцями Всеукраїнських змагань та конкурсів.

b2ap3_medium_40077706_2102730770055161_4632289302963814400_o

Так, цьогоріч 29 червня  підведено підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання (з 15 поданих від області експонатів – 13 отримали нагороди).

З 29 червня по 3 липня у Стрию Львівської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юнаки, юніори) з автомодельного спорту (кордові моделі). Команда Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» виборола І місце.

30 червня за підсумками Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно» всі 15 поданих робіт від Черкащини відзначені нагородами.

2 липня підведено підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Від області було подано 93 експонати, 47.з них отримали нагороди.

11-15 липня  у Глухові Сумської області на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юніори) з судномодельного спорту («М» – швидкісні радіокеровані) Черкащину представила команда Уманської районної громадської організації спортивного клубу «Родниківка». Усі спортсмени команди стали призерами цих змагань.

27-29 липня у Києві проходив Чемпіонат України з радіокерованих автомоделей «Багі»; 10-12 серпня 2018 року у Києві відбулися змагання на Кубок України – 2 етап радіокеровані моделі «Багі». Команду від області представив КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради». На змаганнях успішно виступив вихованець Центру – Ткаченко Даніїл, виборовши перші місця у класах моделей Багі 4Wdст,Багі 2Wdст.

20-26 серпня у Одесі проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори, юнаки) з автомодельного спорту (радіокеровані моделі) та Чемпіонат України (юніори, юнаки) радіокеровані моделі, класи позашляхових та шосейних перегонів, де спортсмени автомодельних гуртків вибороли почесне І місце.

22-25 серпня у Кременчуці Полтавської області на Відкритому фестивалі дитячого кіно та телебачення «Веселка» та Всеукраїнському відкритому конкурсі юних фотоаматорів «Ми – діти України» Черкаську область представили кращі вихованці фото та кіногуртків Черкаської районної станції юних техніків та КЗ «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради». Юні оператори Черкаської районної станції юних техніків зняли репортаж про Кременчук, виборовши І місце, а фотографи Комунального закладу«Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» виграли приз глядацьких симпатій і ІІ місце у бліц-конкурсі.

Про це повідомляє Управління освіти і науки облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100