реклама

реклама

3 вересня ПАТ "Черкасиобленерго" припинило подачу електроенергії на КП "Водгео" через хронічну заборгованість.

image.php Після цього комунальне підприємство не може забезпечувати стабільну роботу центрального водопостачання в оселі містян.

Пізно увечері у малій залі місцевого Будинку рад відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництво міського голови Олексія Цибка, повідомляє «Кропива» з посиланням на  офіційний сайт Смілянської міської ради.

У зв’язку з заборгованістю за електроенергію перед ПАТ «Черкасиобленерго» комунальне підприємство «ВодГео» та насосні станції було знеструмлено. На засіданні обговорили головне питання - можливість відновлення водопостачання, забезпечення лікарень та навчальних закладів міста питною водою. У протоколі засідання представники усіх галузей зазначать негативні наслідки , які призведуть до відсутності водопостачання та водовідведення. Протокол буде передано до голови обласної державної адміністрації та обласної комісії з надзвичайних ситуацій.

реклама

Коментарі  

 
-1 #8 Уманский Еврей 06.09.2018 04:48
Браво! Результат революции в студию. Смела пошла! Кто следующий! А если серьёзно, скажите спасибо Порошенко за его реформы и работу в сторону ЕС и т.д. Продолжение следует....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Пильний 04.09.2018 17:37
А може варто вигнати всю цю шоблу, що в місті у владі? Та хто буде це робити? Була надія на Свободу, але і вона стала диванною партією...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Загребля 04.09.2018 17:36
Не знаю хто такий цей Гог но він правий. тут у владі дурні а люди ще дурніші. Нормальні люди вже з города тікають. Ціни на квартири падають та приїде сюди хіба що больний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Ван Гог 04.09.2018 14:04
А раніше сміялися з Драбівщини...памятаєте говорили, ти або дурний...або з Драбова (без образ), але зараз дивлюся далеко Смілі до Драбова...всі "розумні" і "красиві" там...)))За скільки років, перебравши вже мабуть всіх місцевих так і не знайшлось нікого "при памяті"...унікально...Вибачаюсь...неначе відокремлений регіон дурнів...І коли ще в області були хоч якісь мізки, Смілу підтримували, і вона ще якось жила, а зараз..."кругом всі свої", безталанні і негодні...))Пропаде регіон...Генетичний код нації обійшов Смілу стороною...Тепер ще ОТГ і хана...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Перехожий 04.09.2018 12:18
Ось Федоронко прийде -воду проведе, може...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 славімо діму 04.09.2018 10:37
Вся надія на Кухарчука! Що він прийде і помітингує!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 007 04.09.2018 10:32
А де ж патріоти "Нацкорпусу", "Свободи" і Ко? Вони ж міняли владу у місті та ставили своїх обормотів. Чому вони не пікетують обленерго і не переймаються смілянами? Чи грошики не заплатили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Жеребець! 04.09.2018 10:09
Складається таке враження що в Смілі реально не має фахівців своєї справи є тільки пустозвони які язиком працювати вміють а руками якось с 5 точки виросли. Ліда-Ліда-Боже-Боже, що за керовніки докерувалися. Бідне місто і бідні люди сміляни. Тут і до бунту недалеко, скинути цих бомжів які сидять на державному апараті і взяти нову дієву владу яка буде працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100