реклама

реклама

СВ Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

630_360_1484151355-3896 В ході досудового розслідування встановлено, що житель чоловік 23 червня 2018 року, перебуваючи на території цвинтаря у м. Золотоноша, Черкаської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, на фоні ревнощів, маючи умисел, направлений на нанесення тілесних ушкоджень співмешканці, наніс один удар правою ногою їй у спину, внаслідок чого остання обличчям впала на землю, після чого, продовжуючи реалізовувати свій злочинний умисел, спрямований на спричинення тяжких тілесних ушкоджень потерпілій, наніс близько 5-6 ударів правою ногою в грудну клітку, 1 удар кулаком руки в область передньої лівої поверхні грудної клітки та 4 ударів кулаком правої та лівої руки в передню частину голови потерпілої, чим  спричинив тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких потерпіла померла.

31.08.2018 обвинувальний акт направлено до Золотоніського міськрайонного суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100