реклама

реклама

Нещодавно за ініціативи Смілянського міськрайонного центру зайнятості було проведено День відкритих дверей на Відокремленому підрозділі Служби локомотивного господарства «Локомотивне депо  ім. Т. Шевченка» для 12 безробітних громадян з метою їх інформування про актуальні вакансії підприємства.

Гостей заходу зустріла Валентина  Третяк - помічник начальника локомотивного депо з кадрових питань, яка презентувала 40 вакантних посад та розповіла про особливості діяльності підрозділу: «Локомотивне депо імені Тараса Шевченка - одне з основних локомотивних депо Одеської залізниці. Засноване воно ще в 1876 році. Підприємство обслуговує та ремонтує тепловози, обточує колісні пари. Забезпечує вантажні та пасажирські перевезення, зокрема роботу дизель-поїздів».

Депо

Присутнім цікаво було побувати в цехах локомотивного депо, де безпосередньо здійснюється ремонт тепловозів та побачити на власні очі, як вони розбираються і збираються, а також, як здійснюється ремонт вузлів.

Шукачі роботи отримали змістовну інформацію про тривалість робочого дня, можливість кар’єрного росту, проходження стажування перед працевлаштуванням та розміром заробітної плати для працівників.

У результаті зустрічі 3 безробітних громадян зацікавилися можливістю працевлаштування та  запланували особисті співбесіди з роботодавцем.

Смілянський МРЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Черкасский Искандер 04.09.2018 22:12
Узлы не ремонтируют, их разрубают!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Перехожий 04.09.2018 20:39
Так, 12 зацікавлених аби в ті ворота депо влізли. На 40 вакансій тільки троє зголосилися. Видно щось там не так. Бо існує повір'я, що не має такої роботи на яку б наш народ не зголосився би заради високої зарплати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100