реклама
Sucurity Police

реклама

Очевидно, Юрія Уздеміра вже не будуть пудрити для черкаського глядача

Очевидно, Юрія Уздеміра вже не будуть пудрити для черкаського глядача

На ОДТРК «Рось» скоро буде призначене нове керівництво. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Він запевнив, що нове керівництво «наведе та телерадіокомпанії порядок».

Зараз, за словами губернатора, питання про призначення нового гендиректора вивчається. І вже на цьому тижні воно повинно бути вирішене.

– Це питання проходить не лише на рівні області, а й на рівні Держкомтелерадіо України. Вимоги: людина повинна бути професіоналом, мати досвід роботи в подібних компаніях і бути патріотом України. Це може бути будь-яка кандидатура: місцева або ні, але така, яка має певний досвід. Якщо у вас є пропозиції, можна подавати їх начальнику обласного управління інформаційної політики Тетяні Очеретяній, – сказав губернатор, наголосивши, що він не один розглядатиме кандидатури, а рахуватиметься з думкою колег та колективу телерадіокомпанії.

Сергій Тулуб також зазначив, що ОДТРК «Рось» потребує дуже потужної фінансової підтримки.

– Ви подивіться на чому вони працюють і за що? Я маю на увазі матеріальне благополуччя працівників. Я не беру керівників! Керівники собі найдуть кусок хліба, інколи з маслом, інколи може і ікри там посиплять... Мене цікавлять ті люди, які кожного дня цілодобово працюють або руками, або ногами, або головою, – зазначив Сергій Тулуб. – Оце саме головне. І якщо хочеш отримати якийсь позитив, то треба створити умови: фінансові і матеріальні. І над цим ми зараз працюємо. Я чітко знаю, які перші кроки треба зробити по обласному радіо і найближчим часом у них буде нове обладнання. Я чітко знаю, що треба зробити, що треба мати операторам ОДТРК на сучасному рівні. І найближчим часом той мінімум, який вони потребують, будуть мати.

Губернатор запевнив, що для того, щоб зацікавити працівників телекомпанії в роботі, слід підняти їм заробітну плату, забезпечивши нормальну життєдіяльність.

Нагадаємо, що Юрій Уздемір був призначений гендиректором ОДТРК «Рось» без конкурсу у серпні 2010 року. Уздемір – друг Тулуба, з яким той працював ще у Харцизьку на Донеччині. Тулуб сподівався, що Уздемір підніме черкаське телебачення «на належний рівень». До приїзду в Черкаси Юрій Уздемір співпрацював із інформаційним агентством «Інтерфакс-Україна», а згодом, за словами керівника агентства Олександра Мартиненка, перейшов до Партії регіонів. На останніх місцевих виборах чужий для Черкащини Юрій Уздемір став депутатом обласної ради за списком Партії регіонів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 AMX12t 28.02.2012 18:17
Цитую Співчуваючий:
На "Росі" є і свої кандидатури,чом у б не послухати колектив
Огласите пж. весь список :lol:
Цитую ОЙ:
а в ОДА чиновники працюють за скажені гроші і на супер-пупер компютерах? Можна подумати...
комп для бюрократів ОДА і для ТВ це дві дуже ВЕЛИКІ речі, і не одним компом ТВ єдине ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Співчуваючий 28.02.2012 12:04
Ага там тільки Воротніка не вистачає щоб знищити телерадіокомпан ію як державну установу Всі думають що там можна гребти гроші лопатою,а коли бачать що не так -тікають На "Росі" є і свої кандидатури,чом у б не послухати колектив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Тутешний 28.02.2012 10:05
Цитую О.ЧУПРИНА:
Кандидат №1 Валерій Воротник.


Этот лизать умеет, как и Мамалига! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 ОЙ 28.02.2012 09:47
а в ОДА чиновники працюють за скажені гроші і на супер-пупер компютерах? Можна подумати... У цій країні злидні на злиднях, а поганяють ними всякі тулуби!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 О.ЧУПРИНА 27.02.2012 21:31
Кандидат №1 Валерій Воротник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Пан Ніхто 27.02.2012 19:49
Криси біжать із тонучого корабля під назвою "Влада регіоніів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Мелхала 27.02.2012 14:57
Тулуб:– Ви подивіться на чому вони працюють і за що?
Наче він щойно прозрів і так щиро обурюється. Наче за два роки Уздемір не озвучував проблемних питань. Він того і тікає, що губернатор лише декларує свої наміри...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100