реклама

реклама

5 вересня оперативною групою, до складу якої увійшли співробітники Чигиринського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області та фахівці Національної поліції, проведено моніторинг екосистем та відкритих територій села Рацеве та районного центру.

56

Під час моніторингу рейдовою групою здійснено детальний огляд торфовищ, проведено заміри температури торфу на різних глибинах його залягання. У результаті огляду з’ясувалося, що на даних територіях загорань немає.

928

Під час профілактичного рейду рятувальники також здійснили інформаційно - роз’яснювальну роботу серед місцевого населення щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісах та в місцях залягання торфу. Співробітники ДСНС наголосили громадянам на забороні користування відкритим вогнем та вручили інформаційні листівки.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Думка 07.09.2018 11:12
Причому в даному випадку поліція, адже це компетенція ДСНС. До складу рейдової групи потрібно було включити представників екоінспекції, управління лісового господарства, місцевої громади тощо. А поліцейські мають займатись своїми справами - патрулюванням та розкриттям злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100