реклама

реклама

У Кам’янці на вулиці Людмили Борисової сталася фатальна дорожньо-транспортна пригода.

24ls1535902371

Про це сайту vikka.ua. стало відомо з особистих джерел.

Інцидент трапився ввечері 5 вересня. Водій автомобіля "ВАЗ 2108" збив на вулиці 20-річну дівчину та протягнув її ще близько 20 метрів. За попередньою інформацією, чоловік святкував день народження своєї дружини, тому перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Начальник Кам'янського відділення поліції ГУНП в Черкаській області Сергій Водоп’янов підтвердив інформацію про ДТП. Він повідомив, що винуватця пригоди було затримано, наразі проводяться слідчо-оперативні дії.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Ван Гог 06.09.2018 14:52
На наших дорогах, смертей як на війні...а можливо і ще гірше...Пяний за кермом...для нормальних людей і країн це просто не вкладається в голові, а у нас - норма...А головне нікого не карають...а це те саме вбивство...За крадіжку кастрюлі чи коробку конопель садять на 5-7 років...а вбивців випускають на волю...Щось тут не правильно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Жеребець! 06.09.2018 14:23
Да доколе це вже кінчиться? Да візьміть НАКАНЕЦ одного такого водія, перед цим розтрубіть по всих центральних каналах привселюдно на площі четвертувати чи повісити ЩОБ ці Довбні побачили і боялися жерти горіляку а потім сідати за кермо в стані алкогольного сп'яніння.

Біда родині, елкі палкі представити аж страшно тут тобі була людина а тут тобі немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100