реклама

реклама

Після зайняття посади сільського голови у своєму рідному селі Келеберда у Юрія Розе розпочався новий етап у житті. Він міркував над ідеєю започаткування власної справи. Досвід підприємництва вже був у минулому та й бізнес-ідея з'явилася давно.

Сільс голова

Щоб розвіяти усі сумніви та прийняти остаточне рішення щодо подальшої реалізації свого професійного потенціалу, Юрій звернувся за допомогою до Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Отримавши необхідні профорієнтаційні та юридичні консультації фахівців міськрайонної філії, ним було прийняте рішення розпочати шлях підприємницької діяльності.

Навчання в Черкаському бізнес-коледжі за напрямком «Підприємництво та бізнес-планування» збагатило знаннями, сприяло якісній підготовці та успішній презентації бізнес-плану на тему «Обробка та продаж деревини» на засіданні комісії Канівської міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ.

Навесні цього року, Юрій Розе здійснив реєстрацію підприємницької діяльності та розпочав роботу у сфері деревообробного виробництва у своєму  селі Келеберда Ліплявської об’єднаної територіальної громади, що на Канівщині.

За свідченням Юрія, справа відразу пішла добре. Улюблена робота, підкріплена фаховою підготовкою, отримувала все більше позитивних відгуків від клієнтів, що забезпечило відповідну рекламу.

Сьогодні у підприємця-початківця є велике бажання працювати та рухатися вперед з метою досягнення високих результатів роботи. У нього вже працюють 2 найманих працівники та 3 фізичні особи-підприємця.

«У планах на майбутнє – самовдосконалюватись, залишатися в бізнесі, працювати у рідному селі та створювати нові робочі місця для членів громади», - відмічає підприємець.

Канівська міськрайонна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 ох 08.09.2018 19:12
а де мер села взяв стартовий капiтал? А, земелька....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Сорос 08.09.2018 14:33
Рецепт успіху: навчання в Черкаському бізнес-коледжі і профорієнтаційн і та юридичні консультації фахівців Канівської міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ.

Бу-га-га ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100