реклама

реклама

Нещодавно у рамках співпраці служби зайнятості та служби з питань пробації заступником начальника відділу надання соціальних послуг Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрієм Федоренко та психологом Звенигородського міськрайонного сектору з питань пробації Оленою  Шолох в приміщенні Звенигородського міськрайонного відділу з питань пробації було проведено захід щодо питань надання соціальних послуг для 4 осіб, які були засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

У ході зустрічі учасники отримали корисну інформацію про послуги, які надає служба зайнятості. Зокрема, Андрій Федоренко розповів про актуальні вакансії Звенигородського району, про можливість здійснення професійної орієнтації та професійного навчання за сприяння служби зайнятості з подальшим працевлаштуванням.

«Засуджені до покарань люди опиняються на роздоріжжі. Їм важко зорієнтуватися у житті і почати активно діяти у напрямку реалізації трудового потенціалу. Тому, звісно така сервісна установа, як служба зайнятості – це надійний помічник у вирішенні питань зайнятості», - наголосила психолог Олена Шолох.

Проведення подібних заходів формує псхихологічну та соціальну готовність осіб, що відбувають умовний термін до успішної адаптації в суспільстві, що забезпечується шляхом підтримки та соціального захисту цієї категорії громадян.

Звенигородська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100