реклама

реклама

Батьківщинівець Михайло Мушієк поцікавився в голови облради на сесії, чи перші особи силових структур сидять в залі на сесії.

40863336_266215430673347_5065533146716438528_o

«Мене цікавить прокурор?» – запитав Мушієк.

голова облради відповів, що ні прокурора, ні начальника ГУНП немає в залі, є лиш заступники.

«Чомусь прокурор нас ігнорує… Але це таке…» - сказав Мушієк.

Він зауважив, що має звернення.

Зокрема, депутат попросив негайно надати відповідь щодо розгляду справи по вчиненню неправомірних дій прокурором області Овчаренком та прокуратурою щодо перешкоджання депутатської діяльності. Мушієк нагадав, що йому заважали виконувати депутатські повноваження і це зафіксовано в поліції.

«У мене ще є звернення, що робить наш царьок ,як він себе називає, прокурор області! Якщо ми знайдемо підтримку своєї честі і гідності як депутати, тоді це буде написано не від мене, а від депутатів облради. У мене є сумніви, що депутатський корпус підтримає, але надія є! – сказав Мушієк.

У підсумку він адресував звернення, Луценку, Тимошенко, Кужель та Кожемякіну.

«Жителі області втратили надію на захист. Депутати використовують всі важелі правового поля та відстоюють інтереси громадян за їх зверненнями. Прокуратура області сформувала таке ставлення до депутатів, що суперечить законам. 13 серпня близько 17 години виконуючи свої депутатські обов’язки я прибув до прокуратури області для невідкладної зустрічі з прокурором у зв’язку зі зверненням жителів мого округу. Працівники прокуратури відмовили в прийомі та відправили в громадську приймальню. Там відправили на запис до чергового, який після дзвінків повідомив, що прийому не буде та відправив в приймальню. Там повторно повідомили що прийому не буде. Після цього я викликав поліцію. Це не виняток. Це налагоджена діяльність прокуратури. Це робота в мундирах без прокурорської честі! Це дискредитація держави!» – запевнив Мушієк.

Прошу надати оцінку роботи прокуратури та вжити відповідних заходів реагування.

Також депутата нагадав всім, що залишилося 6 місяців і 23 дні до зміни влади.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100